fbpx

За нас

ЗА НАС

Ricci.mk е веб страна која е составена од повеќе бизниси кои нудат различни производи на купувачите низ целата држава. Секое правно лице може да објавува индивидуални огласи и да отвори своја веб продавница БЕСПЛАТНО. На веб страната можете да се поставуваат неограничен број на производи. Нашата задача е да овозможиме интернет продажба каде секој ќе може да тргува со различни производи. На www.ricci.mk ќе најдете детален опис на секој производ со сите карактеристики.
Корисниците на www.ricci.mk добиваат повеќе и трошат помалку. Купувачите имаат огромен избор на производи, а продавачите го прошируваат пазарот. Притоа штедат време и пари.

На продавачите www.ricci.mk им овозможува зголемена продажба и намалени трошоци за продажба. На сајтот може да продава секој бизнис од секоја дејност. Со брзо и едноставно објавување на нивните производи стануваат достапни до секој потенцијален купувач – фирма или краен потрошувач.

ЗАПОЧНУВАЊЕТО Е ЛЕСНО

01. Направете регистрација

02. Поставете продукти

03. Добивајте нарачки

04. Сигурна наплата